Herleidings lijst van Philips codenummers. (Gezocht)

door Maarten Bakker @, Delft, 06.08.2017, 13:03 (170 dagen geleden) @ vanderwaal

Een lijst voor A3 codenummers naar 4822 servicecodes staat in de schematheek van de NVHR als je zoekt op merk: Philips soort: Onderdelen. Omdat deze met vermelding van het jaartal 1962 staat, verwacht je niet dat het om een omcoderingslijst gaat. Hij zal wel ergens uit de periode 1964-1966 dateren.

AT2002 is geen codenummer maar een typenummer. Intern zal hij ook wel een A3 of KR of nog ander codenummer gehad hebben. De beste kans om dat nummer te vinden is in de databoeken uit die tijd.

Trafo's met typenummer erop werden aan externe klanten geleverd, dus grote kans dat hij nooit in een Philips-TV gezeten heeft (of eventueel in een in het buitenland gefabriceerde Philips). Ik neem aan dat je niet weet waar hij uit kwam?

P.S. Als je nummers zoekt die niet in de lijst staan, gooi ze maar gewoon op het forum, ik kan niets beloven maar ik heb er inmiddels een hoop verzameld.

P.P.S. Omnummering van A3 naar de werkelijke opvolger 3122 was soms een stuk simpeler, A3 eraf en 3122 99 ervoor. Dat gebeurde met productieartikelen die ongewijzigd werden doorgebruikt.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread