Zucht... Aldoor die overijverige compressie bij de NVHR (Algemeen)

door John Hupse ⌂ @, Schoonhoven, 09.08.2017, 19:16 (130 dagen geleden) @ Eleen

Mischien een idee om bij gecomprimeerde bestanden, de bron waar het origineel opgevraagd kan worden, te vermelden. Zo is iedereen blij!

Een nogal vreemde opmerking, ook in dit geval wordt de bron immers duidelijk vermeld, zoals steeds in een 24-punts lettertype. Natuurlijk "vermink" je hiermee het document, maar waarom doe je nu net alsof de bron hier niet wordt vermeld? Ik begrijp dat echt niet, leg het eens uit. Het je het document wel gezien?

Een bronvermelding heeft overigens niet te maken met "gecomprimeerde bestanden", we doen dit alleen om de bron te identificeren. Alle "on-line" bestanden worden gecomprimeerd, om begrijpelijke redenen. De reden dat Ronald hier gebruik maakt van "wetransfer" met een geldigheidsduur van 1 week zegt eigenlijk al genoeg.

Mijn ervaring is overigens dat een dergelijke bronvermelding niet iedereen blij maakt. Maar ik zet de naam er toch altijd bij, tenzij men aangeeft liever anoniem te willen blijven. Het vermelden van de adresgegevens gaat me echt veel te ver, dit is bovendien bij wet verboden. Slecht idee dus.

--
http://www.hupse.eu/radio


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread