Zucht... Aldoor die overijverige compressie bij de NVHR (Algemeen)

door John Hupse ⌂ @, Schoonhoven, 09.08.2017, 20:14 (166 dagen geleden) @ Hans van der Marel

Zorg voor je eigen opslagruimte en geef aan de NVHR door waar het te vinden is.

de NVHR-Schematheek werkt inderdaad op die manier, er staan een tiental servers on-line, waarvan alleen de database-server door onze vereniging wordt onderhouden. Wanneer je regelmatig de jaarlijkse NVHR-ledenvergaderingen bezoekt (of toch op z'n minst de verslagen hiervan leest) weet je dit al lang.

Het is overigens niet zo dat datacompressie alleen wordt toegepast door onze vereniging. Om hier te spreken over "overijverige compressie bij de NVHR" is dus nogal tendensieus. Je ziet op social media steeds vaker dit soort emotionele reakties, vaak ook nog voorzien van gezucht en gekreun. Meestal heeft men niet eens door waar het over gaat.

Ronald verspreid zijn documentatie via een commerciële dienst "wetransfer", je krijgt dan zeven dagen de tijd om een en ander te "downloaden". Hij heeft deze files dus niet op zijn eigen website http://www.technischmuseum.nl geplaatst. Waarom niet? Denk eens na, we leven in 2017.

Ik zal je alvast een tip geven, het heeft niet te maken met een gebrek aan opslagruimte in deze wereld.

Dat de kwaliteit verminderd wordt is natuurlijk jammer.

Het gaat mij bij een forum vooral om de kwaliteit van de discussie. Het klakkeloos naroepen van gekreun en gezucht van anderen boeit me eigenlijk niet zo. De documentatie op onze website is informatief, het gaat dus niet om de verkoop van antieke folders. Lees ook eens de NVHR-voorwaarden die gelden voor het gebruik van deze documentatie, klik hiervoor op Colofon.

--
http://www.hupse.eu/radio


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread