Zucht... Aldoor die overijverige compressie bij de NVHR (Algemeen)

door John Hupse ⌂ @, Schoonhoven, 09.08.2017, 21:33 (166 dagen geleden) @ rkamp

Ik denk dat Eleen bedoelt dat er een alternatieve locatie bij genoteerd word om het niet gecomprimeerde document te kunnen ophalen.

Wat bedoel je ongeveer met "alternatieve locatie", en hoe ziet dat er uit in dit geval? De coördinaten van de woning van Ronald? Zijn vakantieadres? Ik kan mij er eigenlijk weinig bij voorstellen.

Het belangrijkste argument dat Ronald noemt heeft overigens niet te maken met compressie, maar met de "losse vellen" die zouden ontstaan wanneer je het document uitprint. Wanneer je een fysieke folder wilt samenstellen zal je gebruik moeten maken van 3 stuks A3-vellen die je dubbelzijdig bedrukt en vervolgens langs de korte kant dubbelvouwt en waar je dan met behulp van 2 nietjes een folder van maakt. Alle functies hiervoor zijn aanwezig in de Acrobat Reader, op de nietjes na.

Het maakt voor wat betreft het aantal benodigde "losse vellen" dus niet uit of je de NVHR-versie gebruikt of niet, je hebt in beide gevallen immers 3 vellen nodig. Wanneer je geen "losse vellen" wilt kan je natuurlijk kettingpapier gebruiken, maar zoals Mubisa terecht al zei "we leven in 2017 blijf de rest rommel vinden copy,s zijn niet nodig". En Mubisa kan het weten.

--
http://www.hupse.eu/radio


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread