Zucht... Aldoor die overijverige compressie bij de NVHR (Algemeen)

door Maarten Bakker @, Delft, 10.08.2017, 03:14 (126 dagen geleden) @ John Hupse

Het is overigens niet zo dat datacompressie alleen wordt toegepast door onze vereniging. Om hier te spreken over "overijverige compressie bij de NVHR" is dus nogal tendensieus. Je ziet op social media steeds vaker dit soort emotionele reakties, vaak ook nog voorzien van gezucht en gekreun. Meestal heeft men niet eens door waar het over gaat.

Opzich niet onlogisch dat het hier gaat over "overijverige compressie bij de NVHR", want Roland heeft het document specifiek ingestuurd naar de NVHR en niet naar allerlei andere sites die misschien wel of misschien niet overijverig comprimeren.

Ronald verspreid zijn documentatie via een commerciƫle dienst "wetransfer", je krijgt dan zeven dagen de tijd om een en ander te "downloaden". Hij heeft deze files dus niet op zijn eigen website http://www.technischmuseum.nl geplaatst. Waarom niet? Denk eens na, we leven in 2017.
Ik zal je alvast een tip geven, het heeft niet te maken met een gebrek aan opslagruimte in deze wereld.

Dat snap ik niet. Waar heeft het dan wel mee te maken, en is dat ook de reden dat de NVHR comprimeert op de manier waarop ze dat doet en zo nee wat is dan wel de reden?

Ik ging er in mijn andere zojuist geplaatste reactie in de thread onder Eleen van uit dat het om de opslagruimte gaat, de relevantie van die reactie hangt dus nu af van jouw antwoord op deze reactie.

Het gaat mij bij een forum vooral om de kwaliteit van de discussie. Het klakkeloos naroepen van gekreun en gezucht van anderen boeit me eigenlijk niet zo. De documentatie op onze website is informatief, het gaat dus niet om de verkoop van antieke folders. Lees ook eens de NVHR-voorwaarden die gelden voor het gebruik van deze documentatie, klik hiervoor op Colofon.

Dat is best wel een jij-bak die ik een sneer naar de kwaliteit van de discussie op sociale media waardig zou vinden. Er komen genoeg argumenten en inhoudelijke inbreng langs in deze en de vorige soortgelijke discussies om daar niet mee weg te willen komen.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread