Zucht... Aldoor die overijverige compressie bij de NVHR (Algemeen)

door John Hupse ⌂ @, Schoonhoven, 10.08.2017, 10:45 (165 dagen geleden) @ Maarten Bakker

want Roland heeft het document specifiek ingestuurd naar de NVHR en niet naar allerlei andere sites

dat is pertinent niet zo, het is precies gegaan zoals ik hier heb gezegd. Je zegt nu het tegenovergestelde, mijn vraag is waarom. Gewoon even slikken en antwoorden, Maarten.

Misschien is er toch wel iets aan de hand

Idem dito, wat is er aan de hand? Waarom insinueer je zoiets? Ik zou eigenlijk willen antwoorden "misschien is er wel iets met jou aan de hand".

meejammeren heeft bij mij en diverse anderen kennelijk een objectiveerbare reden

ja, waar rook is moet vuur zijn zegt men ook wel eens. Wanneer iemand op een forum herhaaldelijk een vuurtje stookt ontstaat automatisch rook en meestal verwarring. Wat is die "objectiveerbare reden" dan wel?

Ronald geeft hier zijn duidelijke mening "Gun ze dan iets dat er zo dicht mogelijk bij in de buurt komt...". Het gaat er hem dus uiteindelijk om dat je iemand die niet in staat is om een folder aan te schaffen (ze worden regelmatig aangeboden op de beurzen in Driebergen, op Catawiki, op Marktplaats enz.) een digitaal surrogaat te bieden. Op zich niets mee mis, maar waarom al deze verdraaïngen en andere poespas op dit forum? Er wordt ook steeds geroepen dat we in 2017 leven, nou en? De schematheek is in elk geval niet de plek voor zoiets.

Deze discussie wordt al vele jaren bij vlagen hier gevoerd, tijdens de ledenvergadering van onze vereniging heb ik er eerlijk gezegd nog nooit een vraag over gehoord, laat staan beantwoord. Daar worden toch echt de beslissingen genomen, en wel door onze leden. Dat kan je hier niet zomaar overrulen door de feiten te gaan verdraaien.

Het gaat om een ideaal, zoveel is duidelijk. Wanneer je binnen de NVHR een folderservice wilt opzetten krijg je als vrijwilliger alle medewerking, probeer het maar eens. Je zou dit b.v. kunnen combineren met een dienst die voor leden tevens schema's uitprint. Maar dit sociale gejammer over wat je iemand al dan niet gunt komt eerlijk gezegd niet erg oprecht over. En nog maar een keer, met opslagruimte heeft het werkelijk niet te maken. Met geld ook niet, de vereniging betaalt immers alleen voor de huur van de database server van XS4All, en voor de benodigde bandbreedte. Dit is bekend, je kunt je hiervan op de hoogte stellen, ik maak hier zelf absoluut geen geheim van. Waarom stel je je niet op de hoogte van de feiten voordat je op een forum zomaar iets roept?

Kijk ook eens naar de folderservice van dit forum. We leven in 2017, maar de kwaliteit van die folder scans is veel lager dan die van de folder van Ronald. Als je dan al iets wilt zeggen hierover richt dan je pijlen daar eens op.

--
http://www.hupse.eu/radio


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread