Onbekend Grundig radiomeubel (Algemeen)

door John Hupse ⌂ @, Schoonhoven, 10.08.2017, 11:33 (166 dagen geleden) @ soundman2

geheel mee eens. Bovendien heeft Ronald al een aantal keren aangekondigd om in de toekomst allerlei technische documentatie op zijn eigen website te gaan plaatsen. Dus waarom al deze sociale poespas en verdraaïngen, vraag ik mij af, hij kan datgene wat hij anderen gunt immers gewoon aan iedereen geven zonder allerlei beschuldigingen aan het adres van derden te uiten.

Er is uiteraard geen sprake van dat de NVHR zijn eigendommen verknipt en verminkt. We slaan inderdaad meestal ook geen radiokasten kapot om vervolgens naar het nieuws te gaan luisteren. Het doet mij denken aan Erb, die de NVHR ooit van roof en diefstal van zijn Grossbilder beschuldigde, maar uiteindelijk op alle punten bakzeil moest halen.

Een gratis schematheek van deze omvang en kwaliteit betekent monnikenwerk, dat klopt. Ronald weet dat ook. Waardering hiervoor verwacht ik eigenlijk niet, maar soms is er iemand die zoiets wel op waarde schat. Voor vrijwilligerswerk geldt natuurlijk, ook in 2017, dat de beste stuurlui aan wal staan (mensen die zelf niet zoiets ondernemen hebben vaak de grootste mond over wat anderen tot stand weten te brengen).

--
http://www.hupse.eu/radio


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread