Agenda van evenementen en markten/beurzen (Agenda)

door Admin @, 17.10.2013, 10:24 (1440 dagen geleden)

Beste forumgebruikers,

Gezien het aantal aanvragen voor een tijdelijk bovenaan de eerste pagina 'vastgeprikte' (zgn. "sticky" ) vermelding van een evenement, markt, of beurs, is de categorie “Agenda” in het leven geroepen.
Deze rubriek is uitsluitend voor aankondiging- en omschrijving bestemd, dus niet voor commentaar.
Degene die niet geïnteresseerd is in deze categorie, kan hem uitzetten in zijn/haar profiel.

Otto (admin)

Aanvulling: Aankondigingen in deze categorie worden niet standaard in de "sticky-lijst" opgenomen. Dit gebeurt alleen na een verzoek per e-mail aan het forumbeheer, waarbij als regel geldt dat de aankondiging slechts "sticky" staat gedurende maximaal drie weken voor de aangekondigde dag.
Een uitzondering wordt - op verzoek - gemaakt voor langdurige éénmalige evenementen in tentoonstellingsruimten (musea, etc.).

Aankondigingen die op eigen houtje, of langer dan drie weken voor de aangekondigde dag, zijn geplaatst zullen -zoals andere forumbijdragen- langzaam weer uit beeld verdwijnen.

Houd zelf vooral ook de uitgebreide agenda van de Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio NVHR in de gaten!

Trefwoorden:
Evenementen, markten, beurzen

Radiotron (Radio Museum) Hoenderloo voorlopig gesloten

door agenda @, 21.08.2017, 11:25 (36 dagen geleden) @ Admin

[image]
[image]

za. 30 sept. en zo. 1 okt. - "KOEL" - Gorinchem

door agenda @, 09.09.2017, 16:28 (17 dagen geleden) @ Admin

Voor liefhebbers geinteresseerden in spionage, verbindingsdienst en/of oude militaire apparatuur waaronder buizenontvangers en overige apparatuur, radiowagens. Gorinchem "de Luisterpost" Vijfde Uitgang en omgeving. Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 van 11:00 – 17:00 uur. De exacte gegevens staan op de flyer.

[image]


Organisatie:
Hugo Ouwerkerk
Werkgroep Vesting Gorinchem
Onderdeel van de Historische Vereniging Oud-Gorcum
https://vestinggorinchem.wordpress.com/

RSS Feed van deze thread